Kuvasta kuvat

 • Korjaamme vanhat, haalistuneet ja repeytyneet valokuvasi jälleen uudenveroisiksi, uusinta digitaalitekniikkaa käyttäen.

  Uudistettu kuva voidaan valmistaa haluamasi kokoiseksi valokuvaksi tai vaikkapa kehystää tauluksi.

  Perinteiset canvastaulut, sekä trendikkäät Fototaulut soveltuvat myös hyvin vanhoille kuville silloin kun kuva halutaan tyylikkäästi osaksi sisustusta.

  Tilaa meiltä laadukkaat kuvasta kuvat mistä päin Suomea tahansa!

  Tuo kuvasi myymäläämme näytille, niin kerromme miten kuvaasi voidaan parantaa kuvankäsittelyllä ja millaisia kuvatuotteita siitä on mahdollista valmistaa.

  Jos haluat tilata kuvasta kuvia netin kautta, voit ottaa itse alkuperäisestä kuvastasi valokuvan esimerkiksi kännykkäkameralla ja lähettää sen meille oheista tarjouspyyntö -lomaketta käyttäen.

  Laadukkaita valokuvia

  Meillä kuvankäsittely ei tarkoita kopiokoneella tehtäviä automaattikorjauksia, vaan ammattilaisen käsityötä. Ajantasainen ammattitaito mahdollistavaa nopean työskentelyn, sekä tasaisen ja korkean laadun. Vain mielikuvitus on rajana, mitä parannuksia ja muokkauksia vanhoille kuville voidaan osaavalla kuvankäsittelyllä tehdä.

  Hinnoittelu

  Valmiin kuvan hintaan vaikuttaa alkuperäisen kuvan kunto, sekä siihen liittyen kuvankäsittelyyn käytettävä aika. Hyväkuntoisten kuvien, jotka eivät vaadi kuvankäsittelyä hinnat näet alla olevasta taulukosta.

  Haalistuneiden tai muuten heikkokuntoisten kuvien hinta-arviota lähes mahdotonta antaa näkemättä alkuperäistä kuvaa, jolloin pystymme arvioimaan kuvankäsittelyyn vaadittavan ajan.

  Tarjoamme kuvasta kuviin yleensä kahta erilaista pakettia:

  PERUS -paketin kuva sisältää kevyen peruskuvankäsittelyn. Tämä riittää yleensä hyväkuntoisille valokuville, varsinkin jos niitä ei kovasti suurenneta.

  PRO -paketissa hintaan on huomioitu tarvittava kuvankäsittely, jotta kuvasta saadaan varmasti laadukas lopputulos. Naarmut ja repeämät korjataan mahdollisimman huomaamattomiksi ja kuva säädetään kaikin puolin edustavaksi.

  PRO -paketeissa teemme yleensä kaksi eri tarjousta, joista toinen on laskettu parhaan lopputuloksen vaadittavalla kuvakäsittelyajalla, sekä edullisempi tarjous jossa keskitytään kuvan oleellisimpiin korjauksiin.

 • Kuvasta kuvat Tampere

  Kuvasta kuvat kätevästi netin kautta tilattuna: (Tulossa pian!)

   1. Täytä tarjouspyyntö -lomake
   1. Lähetämme sinulle postituskuoren, jossa voit lähettää kuvasi meille valmistettavaksi
   1. Kuvien valmistuttua lähetämme sinulle laskun, alkuperäiset kuvasi, sekä tilaamasi uudet kuvat