PASSIKUVA TAMPEREEN KESKUSTASSA, Koskikeskuksen vieressä

Meiltä saat viralliset passikuvat muutamassa minuutissa, ilman ajanvarausta.

Passikuva superhintaan 7,90

Passikuvaamo palvelee Tampereen poliisilaitoksen lähellä, Hatanpään valtatie 2.
(50m Koskipuistosta Koskikeskukselle)

Tervetuloa passikuvaukseen:
Ma 9-17.15
Ti-Pe 10-17.15

Lauantaisin 10-16

Google Mapsin reittiopastus.

Yli sadan tuhannen passikuvan kokemuksella takaamme, että meiltä saat aina oikeanlaiset kuvat käyttötarkoituksen mukaan, sähköisesti suoraan poliisille tai paperikuvina.

Kun haluat laadukkaan passikuvan, henkilö- tai ajokorttikuvan, viisumikuvan tai CV-kuvan, tule meille passikuvaukseen!

 • SUPER-EDULLINEN nettihinta

  Näytä viivakoodi tullessasi kuvaukseen laitteesi näytöltä tai tulostettuna. Nettihinta edellyttää alennuskoodin esittämisen kassalla. Samaa alennuskoodia voi käyttää koko perheen passikuvauksiin. Tervetuloa kuvaukseen ilman ajanvarausta. Tarjous vain virallisista Suomen passikuvista.

 • Sähköinen passikuva

  7,90

  Norm. 14,90€

  NÄYTÄ VIIVAKOODI KASSALLA
 • Paperiset passikuvat

  7,90

  Norm. 14,90€

  NÄYTÄ VIIVAKOODI KASSALLA

Edustava passikuva sähköisesti tai paperikuvina 14,90€

Hinta sisältää sähköisen passikuvan suoraan poliisille lähetettynä tai 6kpl Suomen passikuvia paperiversiona.

Sähköisen passikuvan ansiosta voit tehdä passihakemuksen netissä tai missä tahansa poliisilaitoksella välittömästi meillä käytyäsi ja noutaa valmiin passin valitsemastasi Matkahuollon noutopisteestä.

 • Cv-kuvaukset NETTIHINTAAN 19,90
  Meiltä saat myös laadukkaat ja edustavat CV-kuvat, sekä muut vapaamuotoiset muotokuvaukset nopeasti ja edullisesti. Tervetuloa myös CV-kuvauksiin ilman ajanvarausta.

  NÄYTÄ ALENNUSKOODI KASSALLA
  Nettihinta edellyttää alennuskoodin esittämisen kassalla.

Passikuvat, henkilö- ja ajokorttikuvat, viisumikuvat sekä vapaamuotoiset CV-kuvaukset

Viralliset passikuvat, sekä eri maiden viisumikuvat ovat nykyään vaatimuksiltaa erittäin tarkkoja. Haluamme tehdä asiakkaillemme kriteerit huomioiden mahdollisimman edustavia passikuvia. Onkin tärkeää tulla passikuvaukseen asiantuntevaan liikkeeseen, jotta voit olla varma että kuvasi kelpaa hyväksyttävästi käyttötarkoitukseensa.

Oikeat kuvat, oikeaan tarkoitukseen – 100% laatutakuulla

Sähköinen passikuva
Sähköinen passikuva lähetetään digitaalisena suoraan poliisin lupapalvelimelle ja on käytettävissä passiin, henkilökorttiin, järjestyksenvalvojakorttiin, vartijakorttiin, turvasuojaajakorttiin sekä aseenkäsittelylupaan. Saat mukaasi kuvatunnuksen, jolla voit tehdä passihakemuksen netissä tai missä tahansa poliisin lupapalvelupisteessä välittömästi meillä käytyäsi.

Paperinen passikuva
Perinteistä paperista passikuvaa käytetään pääasiassa ajokortti, viisumi- sekä ja opiskelijakortti-hakemuksissa. Mm. VR ja Matkahuolto vaativat opiskelija-alennuksiin oikeuttaviin opiskelijakortteihinsa virallisen passikuvan. Passikuvan paperiversioita tarvitaan myös hakiessa väliaikaista passia tai väliaikaista henkilökorttia.

Viisumikuvat
Meiltä saat lisäksi eri maiden viralliset viisumikuvat, sekä ulkomaalaisiin passeihin tarvittavat kuvat. Eri mailla on erilaiset määräykset ja vaatimukset virallisista kuvistaan, joten suomalaista passikuvaa ei valitettavasti voida aina käyttää. Me varmistamme että saat aina oikeanlaisen kuvan käyttötarpeesi mukaan.

Miten haen passia?

Tavallista passia, sekä passin uusimista voit hakea poliisin sähköisessä asiointipalvelussa tai missä tahansa lupapalvelupisteessä. Helpoin tapa passin hakemiseksi on kuitenkin asioida verkossa:

 1. Tule meille sähköiseen passikuvaukseen. Tarvitset tuoreen passikuvan aina ennen hakemuksen aloittamista.
 2. Täytä passihakemus verkossa: www.poliisi.fi/asiointipalvelu. Liitä hakemukseen kuvatunnus, joka sinulle toimitettiin passikuvauksen yhteydessä. Hakemus maksetaan verkossa.
 3. Sähköinen hakemus riittää yleensä sellaisenaan, jos sinulta on otettu sormenjäljet aiempaa passia varten enintään 6 vuotta sitten ja nimesi on sama kuin edellisessä passissasi.

Jos sähköisen passihakemuksen edellytykset eivät täyty, tulee hakijan käydä poliisin lupapalvelupisteessä tunnistettavana ennen hakemuksen käsittelyä. Järjestelmä ilmoittaa jos tunnistuskäynti on tarpeellinen. Silloin on helpointa varata aika lupapalvelupisteeseen: www.poliisi.fi/ajanvaraus.

Passihakemuksen voi tehdä myös poliisin lupapalvelupisteessä, mutta verkossa tehty hakemus on hieman edullisempi ja nopeampi. Passin uusiminen tapahtuu samoin kuin uuden passin hakeminen. Sähköistä passikuvaa voi käyttää sekä verkkohakemuksessa että lupapalvelupisteessä. Perinteinen paperinen passikuva kelpaa lupapalvelupisteessä tehtävään hakemukseen. Passikuva saa olla enintään 6 kk vanha. Tätä vanhempia passikuvia ei ole mahdollista käyttää hakemuksessa.

Henkilön, jolle passia ollaan hakemassa, on aina oltava henkilökohtaisesti paikalla lupapalvelupisteessä asioitaessa. Tämä pätee silloin, kun sähköinen hakemus vaatii tunnistuskäynnin lupapalvelupisteessä, sekä silloin kun koko hakemus tehdään lupatiskillä. Passihakemusta ei voi tehdä valtakirjalla.

Sähköisessä asioinnissa hakemuksen tekijä tunnistetaan pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai henkilökortin kansalaisvarmenteella. Huoltaja voi tunnistautua ja tehdä hakemuksen myös alaikäisen huollettavansa puolesta.

Pienikin lapsi tarvitsee oman passin

Alaikäisen hakemuksen voi täyttää verkossa samalla tavalla kuin täysi-ikäisenkin, mutta edellä mainittujen edellytysten puuttuessa on alaikäisten tunnistuskäynti lähes aina pakollinen. Huoltajan täytyy yleensä olla mukana tunnistuskäynnillä. Alaikäisen passihakemukseen tarvitaan kaikkien huoltajien suostumus.
Vähintään yhden huoltajista on oltava alle 15-vuotiaan hakijan mukana lupapalvelupisteessä asioitaessa.

Sähköinen passikuva on käytettävissä seuraaviin hakemuksiin:

passi
– henkilökortti
– järjestyksenvalvojakortti
– vartijakortti
– väliaikainen vartijakortti
– turvasuojaajakortti
– aseenkäsittelylupa

Sähköisesti ei voi hakea väliaikaista passia, väliaikaista henkilökorttia, muukalaispassia, väliaikaista muukalaispassia, pakolaisen matkustusasiakirjaa, eikä hätäpassia.

Kuinka kauan passin saaminen kestää?

Tarkista aina hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä passin voimassaolo. Passin voi saada lisämaksusta nopeutetusti, mikäli pika- tai express-toimituksen valtakunnallisessa päiväkiintiössä on tilaa.

Tavallinen passi toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon toimipisteeseen.
Toimitusaika on normaalisti 5-8 arkipäivää.  Ruuhka-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saat ilmoituksen, kun passi on noudettavissa. Valmista passiasi noutaessasi sinun on todistettava henkilöllisyytesi.
Voit myös valtuuttaa toisen henkilön noutamaan valmiin passisi. Tällöin sinun täytyy tehdä hänelle kirjallinen yksilöity valtakirja. Huoltaja ei tarvitse valtakirjaa noutaessaan alaikäisen lapsensa passin.

Huomaa, että valtakirjaa käyttävä noutaja voi todistaa henkilöllisyytensä vain voimassa olevalla passilla tai voimassa olevalla henkilökortilla.

Saat ilmoituksen, kun passi on noudettavissa. Ilmoitus voidaan lähettää tekstiviestinä, sähköpostilla ja kirjeenä. Ilmoitus sisältää lähetystunnuksen ja noutopaikan osoitteen. Säilytä lähetystunnus huolellisesti. Passia ei luovuteta ilman sitä.

Normaalitoimitus:
5-8 arkipäivää
Pikatoimitus:
3-5 arkipäivää
Express-toimitus:
0-1 arkipäivää
Väliaikainen passi:
Annetaan mukaan
Merimiespassi:
Tilanteesta riippuen

Pikapassi
Pikapassin toimitusaika on 3–5 päivää. Valmis pikapassi noudetaan valitusta poliisin toimipisteestä.

Express-passi
Jos jätät express-passihakemuksen poliisiasemalle viimeistään klo 11, saat valmiin passin samana iltapäivänä klo 15–16. Netissä tehdylle express-hakemukselle aikaraja on klo 9. Jos hakemuksen jättää myöhemmin, toimitetaan passi seuraavana arkipäivänä klo 15–16.

Express-passia voi hakea mistä tahansa lupapalvelupisteestä, mutta valmis passi toimitetaan vain Helsinki-Vantaan lentoaseman poliisin lupapalvelupisteeseen tai Pasilan poliisitalolle Helsinkiin.

Tarkista passin kunto ja sen sisältämät tiedot

Mikäli havaitset passissa virheitä tai puutteita, mene poliisin lupapalvelupisteeseen, jossa voit tehdä reklamaation ja tilata tarvittaessa uuden passin. Muista että voit matkustaa vain passilla joka on kunnoltaan moitteeton ja jonka tiedoissa ei ole virheitä.

Passikuvat Tampereella

Kun sinulla on tarvetta hyvälle passikuvalle, tule meille. Passikuvat Tampereen keskustassa, lähellä Koskikeskusta ja Ratinan kauppakeskusta. Meille on helppo tulla myös ratikalla Hervanta – Kaleva akselilta. Passikuva Tampereella nopeasti, ilman ajanvarausta.