Kuvatulosteet

Meiltä saat premium-laatuiset kuvatulosteet odottaessa mukaan*

Hukkuvatko tärkeimmät valokuvasi kenties tuhansien muiden joukkoon puhelimessa tai kameran muistikorteilla? Tilaa kuvistasi tulosteita niin muistot parhaista hetkistä säilyvät aina lähelläsi ja helposti katseltavissa. Voit valita kuvien koon useista vaihtoehdoista. Perinteinen 10×15 sopii kätevästi kuva-albumiin ja isommat suurennokset vaikkapa kehystettynä seinälle, persoonalliseksi sisustus-elementiksi. Tilaa kuvat myymälän kuvakioskilta, tai kätevästi verkkokaupan kautta ja nouda silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Tule meille teettämään digikuvistasi huippulaatuisia Premium-kuvia!

Valmiit kuvat saat mukaasi odottaessa, vain muutamassa minuutissa!*
Valmistamme kaikki digikuvista tehtävät kuvatuotteet alan uusinta digitaalitekniikkaa hyödyntävillä valokuvakoneilla Tampereen myymälässämme.

Me haluamme keskittyä kuvien laatuun! Siksi tarjoammekin vain Premium -tasoisia digikuvia 285g tukevalle valokuvapaperille kiiltävä- sekä mattapintaisena.

Helppoa ja nopeaa

Asiakkaidemme käytössä on kaksi helppokäyttöistä itsepalvelupäätettä, joilla voit esikatsella ja rajata kuvia, sekä tilata kuvistasi myös kuvakortteja ja kalentereita. Voit tuoda kuvasi kameran muisikortilla, usb-tikulla, cd:llä, tai lähes millä vain alustalla. Digikuvat puhelimesta tai tabletista onnistuvat myös helposti. Voit myös tilata kuvat helposti nettikaupastamme ja noutaa tilauksen myymälästä.

Suurennokset & suurkuvat

Kuvakioskeistamme on helppo tilata myös suurempia Premium-kuvia. Korkeintaan 30x45cm kuvat saat mukaasi odottaessa, mutta tätä suuremmissa kuvissa on hieman pidempi toimitusaika.

 • Premium-digikuvien hinnasto

  Hinnat ovat voimassa myymälän itsepalvelupäätteeltä tilattuna.
  Hinnat ovat kappalehintoja.

  10×10 – 0,39€*
  10×13 – 0,39€*
  10×15 – 0,39€*

  10×18 – 0,90€
  10×20 – 0,90€

  13×18 – 3,00€
  15×20 – 3,90€

  20×25 – 6,90€
  30×40 – 15,90€
  30×45 – 16,90€

  Käsittelymaksu 2,90€ / tilaus
  * Alle 5kpl tilauksiin lisätään pientoimituslisä 2€ / tilaus

Korkea laatu, nopeus & ekologisuus

Tamperelaisista valokuvaliikkeistä meillä on käytössämme alan uusin ja kehittynein kuvatuotantolaitteisto, jonka ansiosta saat haalistumattomina kestävät, huippulaatuiset valokuvat valmiina mukaasi vain muutamassa minuutissa.

Me olemme myös ekologinen vaihtoehto, sillä kuvatuotantolaitteistomme ei tuota lainkaan myrkyllistä jätekemiaa, sekä hiilijalanjälki ja sähkönkulutuksemme on huomattavasti pienempi, kuin vanhanaikaisilla valokuvakoneilla.

 

Tuotantolaitteisto

Valokuvien tuotantokalustomme koostuu Epsonin suurimmasta kuivalabbiksista sekä ruuhkahetkiä helpottamassa on myös Epsonin pienempi Surelab D700 tulostin.

Suurkuvat valmistamme Epsonin suurkuvatulostimella, jonka maksimi tulostusleveys on 160cm. Suurkuvatulostimella valmistamme myös canvastaulut, roll-upit sekä kuvaseinäkkeet.

*Ruuhkavarauksella