• Hautauskuvaus Tampere

  Siunaustilaisuuden kuvaus Tampere

  Hautajaiskuvaukset Tampere

 • Tyylikkäät muistokuvat, tilaisuuden arvokkuutta kunnioittaen.

  Hautajaiskuvauksissa lähtökohtamme on taltioida tilaisuus kauniiksi kuviksi, tunnelmallisena tarinana päivän kulusta. Haluamme osaltamme tehdä päivästänne mahdollisimman vaivatonta ja tarjoamme hautajaistilaisuuksiin kokonaisvaltaista valokuvapalvelua, jolloin Teidän ei tarvitse huolehtia hautajaisten taltioinnista, vaan voitte huoletta luottaa kuvauksen ammattilaisille.

  Hautajaiskuvauksemme sisältävät aina siunaustilaisuuden kuvauksen, hautaanlaskun- ja seppeleiden laskun kuvauksen siunaustilaisuuden jälkeen, sekä lähiomaisten yhteiskuvat. Lisäksi tarjoamme kuvauspalvelua myös muistotilaisuuteen.

  Tunnelmallisista kuvista koottu tarina

  Valmiit kuvat viimeistelemme kuvankäsittelyssä ja toimitamme Teille korkealaatuisina, aitoina 10×15 valokuvina. Kuvat ovat mahdollisia saada myös sähköisesti, esim. kuva cd:llä tai kuvaajamme voi suunnitella ja tehdä niistä tyylikkään, uniikin valokuvakirjan.

  Hautajaiskuvauksissa emme laske otettujen kuvien määrää, vaan niitä otetaan aina reilusti ja sopivasti, jotta kaikki tarpeellinen tulee kuvattua ja kuvista saadaan välittettyä tilaisuuden arvokkuus ja tunnelmallisuus.

  Hautajaiskuvaus Tampere

  Siunaustilaisuuden kuvaus alk. 249 €
  Kuvauspaketti sisältää:
  Siunaustilaisuuden kuvauksen, hautaanlaskun- ja seppeleiden laskun kuvauksen siunaustilaisuuden jälkeen, sekä lähiomaisten yhteiskuvat. Kaikki kuvat aitoina, korkealaatuisina 10×15 valokuvina.

  Muistotilaisuuden kuvaus siunaustilaisuuden jälkeen alk. + 100€
  Sis. Kuvauksen muistotilaisuudessa, sekä kaikki kuvat aitoina, korkealaatuisina 10×15 valokuvina.

  Hinnat ovat alkaen hintoja ja voimassa Tampereella sekä lähialueilla. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin esim. erityisen pitkäkestoisissa hautajaisissa.